✨ TQ Nordic expanderar genom förvärv av PharusTech AB!

Webbinarium om AI inom Talent Management

Har du också önskat dig en mer effektiv arbetsdag i julklapp? Jultomten kommer tidigt i år. Vi på TQ Nordic är glada att kunna ge dig ett digitalt paket som ska underlätta din vardag: din nya AI-kollega, Theo.

Som en exklusiv julklapp erbjuder vi dig kostnadsfri tillgång till Theo från och med idag och under hela januari. Vi är övertygade om att Theo kommer att bli en ovärderlig tillgång för dig, dina kollegor och din organisation. Läs mer om Theo här.

Men det slutar inte där! Vi bjuder även in dig till ett unikt och inspirerande webbinarium för att få konkreta tips hur du kan använda din nya kollega Theo.

Inspirationsföreläsning: Theo - Din Nya Huspsykolog i framtidens Talent Management

Denna föreläsning är relevant och spännande för alla som är intresserade av de senaste trenderna inom HR och teknologi. Under föreläsningen kommer vi bland annat att prata om:

AI och psykometri – En revolutionerande duo.

Utforskningen av AI:s omvälvande roll inom psykometri, där vi fördjupar oss i hur artificiell intelligens transformerar bedömningen av individuella egenskaper. Vad säger egentligen AI:n om personer som lyssnar på Bon Jovi och U2?

Lärdomar från B2C-tjänster som Netflix – Hur kan vi tillämpa dessa insikter för att fatta bättre beslut inom Talent Management?

Vi drar analyser hämtade från framgångsrika B2C-tjänster som Netflix och hur dessa kan omsättas i praktiken för att förbättra beslutsfattandet inom Talent Management. Vi går igenom teknologin bakom vardagsappar som Netflix och Spotify och utforskar hur dessa principer kan integreras för att optimera talanghantering.

En titt in i framtiden: Vad kan vi förvänta oss av AI och psykometri?

Vi blickar in i framtiden för att försöka förstå vad vi kan förvänta oss av utvecklingen inom AI och psykometri. Vi ställer oss frågan: “Hur kommer Talent Management se ut år 2030?” och försöker skapa en vision för framtiden.

Din data och gdpr

Vi vet hur viktigt det är att skydda din information. Vår AI-kollega Theo har utvecklats med GDPR-säkerhet i åtanke för att säkerställa att all behandling och hantering av din känsliga information sker på ett tryggt sätt.

Theo är inte bara en AI-kollega; han är även här för att göra arbetsdagen roligare och mer givande! Vi förstår att ordet “AI” ibland kan väcka oro, men Theo är här för att avdramatisera och visa att han är mer än bara kod och algoritmer. Han är skapad med känslighet och förståelse för mänskliga behov och är redo att bli en oumbärlig del av ditt team.

Denna föreläsning är mer än bara en presentation – den är en möjlighet att omdefiniera hur du närmar dig talanghantering i din organisation. Vill du lära känna Theo bättre innan eventet? Här kan du läsa mer. Anmäl dig till vårt event och upptäck hur du kan omforma talent management med hjälp av Theo!

Varmt välkommen!

Björn Elowson (Leg. psykolog)
Innovation & psykometri

Datum

12 december 15:00-16:00 eller
20 december 09:00- 10:00

Anslut till det tillfälle som passar dig.

Boka demo

Vi erbjuder en rad fantastiska tjänster och lösningar som kan skräddarsys efter dina specifika behov. Boka en demo med oss idag och låt oss visa dig hur vi kan hjälpa dig.

Boka demo

Boka en kostnadsfri och förutsättningslös demo och upptäck hur vi kan anpassa våra lösningar för att möta just dina behov och förbättra din verksamhet.

Testa vår AI-kollega kostnadsfritt

Säg hej till Theo - Din AI-kollega specialiserad på Talent Management. Just nu kan du testa honom helt kostnadsfritt. Varsågod!