✨ TQ Nordic expanderar genom förvärv av PharusTech AB!

Resurser

Utforska våra artiklar, guider, videor och andra resurser för att fördjupa dina kunskaper inom ämnen som urvalsmetoder, psykometriska tester och den senaste tekniken inom talent management.

Att bemästra förändringsrädsla

Förändring kan vara en utmaning för många professionella, oavsett bransch eller befattning. Rädsla och motstånd mot förändring är djupt rotade i vår psykologi, men att förstå och hantera dessa känslor kan bli avgörande för framgång i en allt mer föränderlig affärsvärld.

Därför är traditionella kognitiva tester på väg ut

I årtionden har kognitiva tester varit som en hörnsten i utvärderingsvärlden, en oumbärlig del av rekryteringsprocessen, särskilt när det gäller att värdera kandidater med begränsad arbetslivserfarenhet. Men nu tycks vinden ha vänt.

Anonymisera rapporter genom AvePDF

Det finns tillfällen när det är nödvändigt att anonymisera rapporter om kandidater för att bevara konfidentiell information. AvePDF erbjuder ett kostnadsfritt onlineverktyg för att redigera PDF-dokument som möjliggör en enkel lösning på detta problem.

AI som lösning på mänskliga fel

Rapporten från Allbright, “Rekryteringsbolagen – Näringslivets Grindvakter”, lyfter fram en kritisk aspekt av arbetslivet – den bristande mångfalden och jämställdheten i svenskt näringslivs toppskikt. Genom att granska rollen som rekryteringsfirmor spelar i att forma framtidens ledarskap, belyser rapporten hur viktiga beteendeförändringar kan genomföras för att bryta rådande mönster.

Kandidaters användning av ChatGPT i rekryteringsprocessen: Fusk eller framsteg?

Large Language Models (LLMs) som ChatGPT skapar debatt. Är de en genväg till lathet eller en motor för produktivitet? Inom rekrytering är den stora frågan: bidrar de till fusk eller effektivare anställningar?

Därför är AI-kollegan framtiden inom Talent Management 🚀

I denna artikel utforskar vi varför en AI-kollega inte bara är en trendig gadget, utan en revolutionerande kraft inom rekrytering och personalhantering.

Är mänsklig bedömning på väg ut? AI tar över

Tack vare den banbrytande lanseringen av ChatGPT är AI på allas läppar. Med dessa utvecklingar uppstår frågan: Vilka konsekvenser har detta för framtiden inom bedömning och utvärdering?

Vad kan vi göra för dig?

Vi erbjuder en rad fantastiska tjänster och lösningar som kan skräddarsys efter dina specifika behov. Boka en demo med oss idag och låt oss visa dig hur vi kan hjälpa dig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste branschnyheterna och exklusiva erbjudanden direkt till din inkorg!

Boka demo

Boka en kostnadsfri och förutsättningslös demo och upptäck hur vi kan anpassa våra lösningar för att möta just dina behov och förbättra din verksamhet.

Testa vår AI-kollega kostnadsfritt

Säg hej till Theo - Din AI-kollega specialiserad på Talent Management. Just nu kan du testa honom helt kostnadsfritt. Varsågod!