💻 Webinar-alert! Så balanserar du framgång och välmående – Experternas bästa tips!

Om TQ Nordic

Välkommen till TQ Nordic, ledande inom digital urvalsbedömning och talangutveckling!

Vi erbjuder innovativa och vetenskapligt baserade verktyg för att hjälpa företag att hitta och utveckla sina mest kompetenta medarbetare.

Vi tror på människan!
På TQ fokuserar vi på det mänskliga. Vi arbetar med passion och ett genuint intresse för det mänskliga beteendet för att alla människor ska komma till sin rätt och lyckas. Att trivas, utvecklas och få sina viktigaste drivkrafter stimulerade skapar hållbarhet och välbefinnande hos individer – både på arbetsplatsen och när man kommer hem.

Vi är övertygande om att detta är rätt väg för att skapa starka och lönsamma företag och organisationer som består!

Vårt kundlöfte är att vi med ett personligt engagemang levererar ett tillförlitligt underlag för rekrytering samt utveckling av medarbetare och organisationer.

Organisation och ägande
Vi är ett privatägt aktiebolag som består av medarbetare i Sverige och Finland. Vårt huvudkontor finns på Convendum på Kungsgatan 9 i Stockholm. VD för bolaget är Carl Magnus Helin som också varit med och grundat den nordiska verksamheten.

Fram till november 2021 hette bolaget TalentQ och därefter TQ Nordic AB.

Historik och bakgrund
TalentQ etablerades i England 2006 av Roger Holdsworth, en av grundarna till företaget SHL och senare CEB. Den nordiska verksamheten startade upp 2008 med huvudkontor i Sverige och global närvaro i 40 länder. Våra tester finns översatta till 50 olika språk.

Vad kan vi göra för dig?

Vi erbjuder en rad fantastiska tjänster och lösningar som kan skräddarsys efter dina specifika behov. Boka en demo med oss idag och låt oss visa dig hur vi kan hjälpa dig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste branschnyheterna och exklusiva erbjudanden direkt till din inkorg!

Boka demo

Boka en kostnadsfri och förutsättningslös demo och upptäck hur vi kan anpassa våra lösningar för att möta just dina behov och förbättra din verksamhet.