💻 Webinar-alert! Så balanserar du framgång och välmående – Experternas bästa tips!

Nyheter

Här hittar du de senaste uppdateringarna om våra tester, verktyg och tjänster.

Nytt samarbete med Hubert

Vi på TQ Nordic är glada att kunna tillkännage vårt senaste samarbete med Hubert, en ledande aktör inom AI-driven rekryteringsteknologi.

En kandidats upplevelse av TQ Nordics Second Opinion

Vi fick nyligen möjlighet att prata med Amanda, som genomgått en Second Opinion på TQ Nordic. Amanda delar med sig av hur hon upplevde processen, vad hon fann mest värdefullt.

Vi släpper Theo 2.1 🌟 Här är uppdateringarna!

Vi är stolta över att meddela lanseringen av Theo 2.0, den senaste uppdateringen av vår AI-kollega Theo, som bland annat inkluderar PDF-uppladdning och användarinställningar.

Webinar med OS-Guldmedaljör Sara Hector

Stort tack till alla som deltog i vårt webinar där OS-guldmedaljören Sara Hector tillsammans med hennes coach och TQ Nordics VD, Carl-Magnus Helin, utforskar de psykologiska strategierna bakom elitprestationer.

Våra rapporter får nytt utseende! 💥

Vi har lyssnat på era åsikter och investerat i en moderniserad look som speglar vår starka grafiska profil ännu bättre. Rapporterna är även snällare för ögat för att göra det enklare att läsa och förstå innehållet

Lansering av Theo 2.0 – här är uppdateringarna

Vi är stolta över att meddela lanseringen av Theo 2.0, den senaste uppdateringen av vår AI-kollega Theo, som bland annat inkluderar PDF-uppladdning och användarinställningar.

TQ Nordic AB expanderar genom förvärv av PharusTech AB

Ett betydande steg i tillväxresan genom förvärv av PharusTech som är en framkantspelare inom HR-tech och AI och blir nu en del av TQ Nordic AB (tidigare Talent Q).

Påminnelse om SOVAs integritetspolicy för kandidater

Vi vill påminna om en del av integritetspolicyn hos vår testleverantör SOVA när det gäller hanteringen av kandidaters personuppgifter.

Introduktion av Theo: Din AI-kollega inom Talent Management

TQ Nordic är stolta över att presentera en nyhet som ska underlätta din arbetsdag. Tillsammans med OpenAI och TQ:s samlade kunskap är Theo designad för att ge pålitlig support inom hela Talent Management. Theo är din nya AI-kollega.

TQ introducerar tillgänglighetsverktyget Recite Me

Vi är glada att kunna meddela att vi nu erbjuder tillgänglighetsverktyget Recite Me till våra kunder. Genom att integrera Recite Me i vår användarplattform Sova Assessment så tar vi ett stort steg mot att skapa en förbättrad och mer inkluderande kandidatupplevelse.

Vad motiverar dig på arbetsplatsen? After Work event med gäst Siri Wikander

Hur kan du kartlägga dina medarbetares motivationsfaktorer? Det och mycket annat diskuterades när vi på TQ Nordic bjöd in till event med gästföreläsare Siri Wikander, som är expert på ämnet motivation den 26 april på Convendum i Stockholm.

Fördjupningsutbildning med Stockholms stad

Fredag den 17e mars var det äntligen dags för en spännande fördjupningsutbildning hos vår kund Stockholm stad. Vi på TQ Nordic hade äran att få träffa och utbilda Stockholms stads medarbetare i våra innovativa verktyg för urval och utvärdering.

Frukostseminarium: Självmedvetenhet inom ledarskap

Den 23e februari var det en spännande och inspirerande morgon när TQ Nordic anordnade vårt första frukostseminarium. Temat för dagen var självmedvetenhet inom ledarskap och vi hade nöjet att välkomna Amanda Pusa Edvall från Anyfin som vår gästtalare.

Vad kan vi göra för dig?

Vi erbjuder en rad fantastiska tjänster och lösningar som kan skräddarsys efter dina specifika behov. Boka en demo med oss idag och låt oss visa dig hur vi kan hjälpa dig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste branschnyheterna och exklusiva erbjudanden direkt till din inkorg!

Boka demo

Boka en kostnadsfri och förutsättningslös demo och upptäck hur vi kan anpassa våra lösningar för att möta just dina behov och förbättra din verksamhet.