✨ TQ Nordic expanderar genom förvärv av PharusTech AB!

TQ Tiimianalyysi & Workshop

on tehokas keino luoda ja ylläpitää positiivisen ilmapiirin. Se tarjoaa tilaisuuden tiimin jäsenille kokoontua yhteen, käsitellä tärkeitä aiheita, rakentaa yhteistyötä ja vahvistaa tiimin yhteenkuuluvuutta.

TQ tiimianalyysi on työkalu, joka syventyy tiimin dynamiikkaan ja vuorovaikutukseen.

TQ:n tiimianalyysillä voidaan arvioida tiimin jäsenten yhteistyötä, kommunikaatiota ja rooleja tiimin sisällä. Analyysin avulla voidaan tunnistaa tiimin vahvuudet, kehityskohteet ja mahdolliset konfliktitilanteet.

TQ tiimianalyysin avulla voidaan luoda pohja paremmalle tiimityölle, parantaa kommunikaatiota ja rakentaa vahvempaa tiimihenkeä. Analyysin avulla tiimi voi tunnistaa vahvuutensa ja kehityskohteensa sekä luoda suunnitelman tiimin tehokkuuden ja yhteistyön parantamiseksi.

Kolme lähestymistapaa

Tiimianalyysia voidaan laatia eri profiileihin pohjautuen, riippuen siitä, mitkä analyysin tavoitteet ovat ja mitä tuloksia halutaan saavuttaa workshopin päätteeksi. Analyysi ja workshop pohjautuu joko

TQ Persoonallisuusarvioinnin Tiimiprofiiliin

TQ Persoonallisuusarvioinnin Myyntiprofiiliin

TQ Motivaatioarvioinnin Motivaatioprofiiliin

Yhteistyön ja tehokkuuden kehittäminen

Myyntitaitojen kehittäminen

Tiimihengen rakentaminen

Prosessi

1. Tarvekartoitus

Keskustelu tiiminvetäjän kanssa:

2. Arviointi & Palaute

Arviointimenetelmän valinta ja testin suorittaminen

3. Analyysi

Teemme analyysin yhdistämällä koko tiimin tulokset 

4. Workshop

Tiimianalyysiin pohjautuva workshop, n. 3 t. 

5. Yhteenveto

Purkukeskustelu tiiminvetäjän kanssa

Sovi tapaaminen jo tänään, niin keskustellaan tarkemmin siitä, kuinka voimme parhaiten auttaa sinua kehittämään tiimiäsi.

Blog

Lue lisää positiivisen ilmapiirin & työssä jaksamisen merkityksestä muutoksessa ja kuinka voit vaikuttaa niihin uudessa blogissamme:

Miten varmistan työssä jaksamisen ja positiivisen ilmapiirin muutoksen keskellä?

Positiivisen ilmapiirin luominen muutoksen keskellä on erityisen tärkeää henkilöstön jaksamisen ja sitoutumisen varmistamiseksi. Muutokset voivat aiheuttaa epävarmuutta ja stressiä työntekijöille, ja hyvä ilmapiiri auttaa heitä käsittelemään näitä haasteita paremmin.

Boka demo

Boka en kostnadsfri och förutsättningslös demo och upptäck hur vi kan anpassa våra lösningar för att möta just dina behov och förbättra din verksamhet.

Testa vår AI-kollega kostnadsfritt

Säg hej till Theo - Din AI-kollega specialiserad på Talent Management. Just nu kan du testa honom helt kostnadsfritt. Varsågod!