💻 Webinar-alert! Hur psykologiska tester formade en OS-Guldmedaljörs framgång

Johtoryhmän kehittäminen

Monet johtoryhmät kokevat, että on helppo juuttua operatiivisiin tehtäviin, jolloin strategiset kohdat jäävät priorisoimatta tai jotkut asiat jäävät ratkaisematta kokouksesta toiseen. Onko johtoryhmä aina yhtenäinen tiimi?

Usein voi olla vaikeaa irrottautua operatiivisesta roolista ja toimia täysin yrityksen edun mukaisesti keskittyen visioon, tavoitteisiin ja strategiseen suuntaan.

Haluatko johtoryhmältäsi enemmän kuin vain yksittäisten jäsenten summan? Haluatko vapauttaa sen synergiavoiman, joka syntyy, kun jokainen jäsen toimii yhtenä tiiminä kohti yhteisiä päämääriä?

Meidän workshopissamme keskitymme juuri siihen. Tavoitteenamme on kehittää johtoryhmän yhteistyötä, jotta se saavuttaisi täyden potentiaalinsa. Analyysin pohjalta opastamme johtoryhmän toimimaan yhtenä tiiminä, täysillä keskittyen yrityksen visioon, tavoitteisiin ja strategiseen suuntaan.

Luo vahvempi ja tehokkaampi johtoryhmä, joka pystyy ratkomaan haasteita, luomaan innovatiivisia ratkaisuja ja viemään organisaation menestyksekkäästi eteenpäin. Tartu tilaisuuteen ja varmista, että johtoryhmäsi on valmis saavuttamaan enemmän yhdessä!

TQ Tiimianalyysi & Workshop

Prosessi

1. Tarvekartoitus

Keskustelu toimitusjohtajan kanssa:

2. Arviointi & Palaute

TQ Persoonallisuus arvioinnin suorittaminen (on-line, n. 20 min.)
Henkilökohtainen palautekeskustelu, á 20 min., on-line

3. Analyysi

Teemme analyysin yhdistämällä koko johtoryhmän tulokset

4. Workshop

Tiimianalyysiin pohjautuva workshop, n. 3 t.

5. Yhteenveto

Purkukeskustelu toimitusjohtajan kanssa

Sovi tapaaminen jo tänään, niin keskustellaan tarkemmin siitä, kuinka voimme parhaiten auttaa sinua kehittämään tiimiäsi.

Blog

Lue lisää positiivisen ilmapiirin & työssä jaksamisen merkityksestä muutoksessa ja kuinka voit vaikuttaa niihin uudessa blogissamme:

Miten varmistan työssä jaksamisen ja positiivisen ilmapiirin muutoksen keskellä?

Positiivisen ilmapiirin luominen muutoksen keskellä on erityisen tärkeää henkilöstön jaksamisen ja sitoutumisen varmistamiseksi. Muutokset voivat aiheuttaa epävarmuutta ja stressiä työntekijöille, ja hyvä ilmapiiri auttaa heitä käsittelemään näitä haasteita paremmin.

Boka demo

Boka en kostnadsfri och förutsättningslös demo och upptäck hur vi kan anpassa våra lösningar för att möta just dina behov och förbättra din verksamhet.