💻 Webinar-alert! Så balanserar du framgång och välmående – Experternas bästa tips!

Företagsanpassad utbildning

Våra anpassade utbildningar på TQ Nordic är designade för att möta era unika utmaningar och mål.

Vi tar hänsyn till ert företags specifika behov och skapar en utbildning som fokuserar på de områden som är mest relevanta.

Med våra företagsanpassade utbildningar får ni möjlighet att forma en utbildning som fokuserar på de områden och verktyg som är mest relevanta för er. Vi tar hänsyn till era specifika branschkrav, er organisationskultur och de kompetenser som behövs för att skapa framgång.

Exempel på skräddarsydda utbildningar

Karaktärsdrag och kompetenser

Vi går igenom de 18 karaktärsdragen i TQ Personlighet och diskuterar hur ni kan tolka och använda dessa för att bedöma kandidaters lämplighet för olika roller och ansvarsområden. Vi tittar också på de kompetenser som kan kopplas till karaktärsdragen och hur dessa kan användas för att bedöma kandidaters prestation och potential.

Tolkning av TQ-resultat

Vi lär er hur ni kan tolka och förstå TQ-resultaten för att fatta välgrundade beslut. Vi visar er hur ni kan analysera och jämföra resultaten för att identifiera de mest lämpliga kandidaterna för era specifika behov.

Implementering och integration

Vi diskuterar bästa praxis för att implementera TQ-verktygen i er rekryteringsprocess och hur ni kan integrera verktygen i ert befintliga system och arbetsflöde.

Urvalsprocess och intervjustrategier

Vi går igenom olika metoder för att genomföra en effektiv urvalsprocess och ger er strategier för att utforma och genomföra strukturerade intervjuer. Vi diskuterar också hur TQ-verktygen kan användas för att komplettera och stärka era intervjuer och bedömningar.

Varför anpassa utbildningen?

Skräddarsydda lösningar

Vi anpassar utbildningen efter era specifika behov och utmaningar för att säkerställa att ni får maximalt värde och nytta av utbildningen.

Flexibilitet

Vi planerar utbildningen enligt era önskemål och kan anpassa tidpunkt, plats och format för att passa er arbetssituation och schema.

Erfarna utbildare

Våra utbildare är experter inom sitt område och har omfattande erfarenhet av att leverera utbildningar för olika företag och branscher.

Relevanta verktyg och metoder

Vi fokuserar på att ge er de verktyg och metoder som är mest relevanta för er verksamhet, så att ni kan tillämpa kunskapen direkt i er arbetsmiljö.

Mångsidiga utbildningsformat

Vi anpassar oss efter er och skapar en optimal inlärningsmiljö för era medarbetare. Det kan vara allt från klassrumsutbildningar till webbinarier eller utbildning på distans.

Långsiktig partner

Vi strävar efter att vara er långsiktiga utbildningspartner och stödja er i er kompetensutveckling på lång sikt.

Kom igång med företagsanpassad utbildning

Vi erbjuder en rad fantastiska tjänster och lösningar som kan skräddarsys efter dina specifika behov. Boka en demo med oss idag och låt oss visa dig hur vi kan hjälpa dig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste branschnyheterna och exklusiva erbjudanden direkt till din inkorg!

Boka demo

Boka en kostnadsfri och förutsättningslös demo och upptäck hur vi kan anpassa våra lösningar för att möta just dina behov och förbättra din verksamhet.