💻 Webinar-alert! Så balanserar du framgång och välmående – Experternas bästa tips!

TQ Personlighet, TQ Motivation och TQ Färdighet

Om utbildningen

Datum: 25-26 september

Tid: 09:00-15:00

Certifiering: 10 oktober

Plats: Online

Förkunskaper: Kräver ingen tidigare kunskap

Kostnad: 16 500 SEK

Vad är TQ Personlighet, TQ Motivation & TQ Färdighet?

TQ Personlighet är vår personlighetsprofil som ger effektiv och lättbegriplig, vetenskaplig insikt om kandidatens personlighet i arbetslivet. Bedömningen tar ca 25 minuter att genomföra och finns på en mängd olika språk. Efter slutfört test, får du omgående fram ett flertal rapporter som kan användas direkt samt löpande i olika utvecklingsprocesser under personens anställningstid.

TQ Färdighet är kognitivt färdighetstest i tre delar som mäter verbal, numerisk och logisk förmåga och kan användas för alla typer av tjänster. Resultaten kommer inte bara visa nivån av olika färdigheter men också ge värdefull information om hur en person tar in information på bästa sätt.

TQ Motivation är en motivationsprofil som fokuserar på individens värderingar och drivkrafter på arbetsplatsen. Syftet är att mäta och kartlägga de faktorer som bidrar till att stimulera och entusiasmera människor i deras dagliga arbete. TQ Motivation hjälper dig att skapa en positiv kultur inom din organisation!

Kursinnehåll

Användningsområden

Anmäl dig

Om utbildningen

Datum: 25-26 september

Tid: 09:00-15:00

Certifiering: 10 oktober

Plats: Online

Förkunskaper: Kräver ingen tidigare kunskap

Kostnad: 16 500 SEK

Boka demo

Vi erbjuder en rad fantastiska tjänster och lösningar som kan skräddarsys efter dina specifika behov. Boka en demo med oss idag och låt oss visa dig hur vi kan hjälpa dig.

Boka demo

Boka en kostnadsfri och förutsättningslös demo och upptäck hur vi kan anpassa våra lösningar för att möta just dina behov och förbättra din verksamhet.