✨ TQ Nordic expanderar genom förvärv av PharusTech AB!

Ledarskapsprofilen & Urspårningsprofilen

Om utbildningen

Datum: 12 december

Plats: Online

Förkunskaper: Kräver tidigare certifiering i TQ Personlighet eller motsvarande

Kostnad: 4500 SEK

I den här utbildningen fördjupar vi oss i rapporterna för ledarskap och urspårning.

TQ:s Ledarskapsrapport ger en förståelse för hur en individs personlighethet relaterar till deras troliga ledarstil. Modellen har utvecklats genom studier och granskning av ett brett spektrum av akademiska och kommersiella ledarskapsmodeller. I TQ:s ledarskapsmodell redovisas åtta breda kompetenser som samverkar för att en ledare framgångsrikt ska kunna leverera de resultat som behövs.

Nära länkat till Ledarskapsrapporten finner vi TQ:s Urspårningsrapport som återspeglar den så kallade “mörka sidan av personlighet”, en term som myntades av Hogan &; Hogan (1997). Urspårningsforskning tyder på att medan vissa egenskaper vanligtvis ses som styrkor eller tillgångar, kan samma egenskaper bli överanvända eller överdrivna när någon står inför extrema förhållanden av arbetsbelastning eller situationer som upplevs som stressande. Under sådana omständigheter blir egenskaper eller beteenden som annars skulle ses som positiva eller hjälpsamma “urspårare”.

I utbildningen kommer vi att resonera och prata mer om hur ni kan använda dessa 2 rapporter som stöd i: urvalssammanhang, utveckling av individ och/eller team samt för coaching av individ och/eller ledningsgrupp.

Vårt fördjupningstillfälle inkluderar::

Om utbildningen

Datum: 12 december

Plats: Online

Förkunskaper: Kräver tidigare certifiering i TQ Personlighet eller motsvarande

Kostnad: 4500 SEK

Boka demo

Vi erbjuder en rad fantastiska tjänster och lösningar som kan skräddarsys efter dina specifika behov. Boka en demo med oss idag och låt oss visa dig hur vi kan hjälpa dig.

Boka demo

Boka en kostnadsfri och förutsättningslös demo och upptäck hur vi kan anpassa våra lösningar för att möta just dina behov och förbättra din verksamhet.

Testa vår AI-kollega kostnadsfritt

Säg hej till Theo - Din AI-kollega specialiserad på Talent Management. Just nu kan du testa honom helt kostnadsfritt. Varsågod!