✨ TQ Nordic expanderar genom förvärv av PharusTech AB!

Fördjupningsutbildning i karaktärsdrags- och indikatorsprofil

Om utbildningen

Datum: 6 mars

Tid: 09:00-12:00

Plats: Online

Förkunskaper: Kräver tidigare certifiering i TQ Personlighet eller motsvarande

Kostnad: 5 900 SEK

Inom området för karaktärsdrag och personlighetstester är indikatorer av avgörande betydelse för att kasta ljus på och förstå olika aspekter av en individs personlighet. TQ Personlighet erbjuder 18 olika karaktärsdrag som bygger på dessa indikatorer. Dessa verktyg ger en djupare insikt i en persons beteendemönster och preferenser inom olika områden. 

Indikatorerna skapar en mer nyanserad bild av en individs personlighet och kan vara till stor hjälp inom rekrytering, personlig utveckling och teambuilding. Genom att analysera resultaten kan du även förstå hur olika karaktärsdrag kan påverka en persons arbetsprestation och beteendestil.

TQ:s  fördjupningstillfälle inom karaktärs- och indikatorprofilen inkluderar:

Är du intresserad av att fördjupa din kunskap om indikatorer och hur du kan använda dem på bästa sätt? Anmäl dig till detta spännande tillfälle och ta din förståelse för personlighet och beteende till nästa nivå!

Anmäl dig

Om utbildningen

Datum: 6 mars

Tid: 09:00-12:00

Plats: Online

Förkunskaper: Kräver tidigare certifiering i TQ Personlighet eller motsvarande

Kostnad: 5 900 SEK

Boka demo

Vi erbjuder en rad fantastiska tjänster och lösningar som kan skräddarsys efter dina specifika behov. Boka en demo med oss idag och låt oss visa dig hur vi kan hjälpa dig.

Boka demo

Boka en kostnadsfri och förutsättningslös demo och upptäck hur vi kan anpassa våra lösningar för att möta just dina behov och förbättra din verksamhet.

Testa vår AI-kollega kostnadsfritt

Säg hej till Theo - Din AI-kollega specialiserad på Talent Management. Just nu kan du testa honom helt kostnadsfritt. Varsågod!