💻 Webinar-alert! Så balanserar du framgång och välmående – Experternas bästa tips!

Fördjupning i kompetensbaserad rekrytering

Om utbildningen

Datum: Ges på förfrågan

Plats: Online

Förkunskaper: Kräver tidigare certifiering i TQ Personlighet eller motsvarande

Kostnad: Anpassad

Med TQ:s kompetensbaserade arbetsmetodik och dynamiska intervjuguider ökar du chansen att hitta rätt person för både rollen, teamet och bolaget. Detta kompetensbaserade arbetssätt får än mer relevans i kombination med användandet av färdighetstester och motivationsformulären.

Kompetenserna är grundade på omfattande forskning och ger en tillförlitlig bedömning av kompetenser. Genom att använda vetenskapligt beprövade metoder och objektiva bedömningsverktyg så minskas risken för felrekryteringar.

En ytterligare fördel med kompetensramverket är att det sedan går att applicera och följa som en röd tråd på andra områden i talangkedjan, så som i utveckling, tillväxt och tydligare karriärvägar.

I denna utbildning kommer vi att täcka följande:

Vill du ha verktygen för att kunna bedöma kandidaters förmågor på ett strukturerat och tillförlitligt sätt? Anmäl dig till detta tillfälle för att ta del av värdefulla verktyg som hjälper dig att bedöma kandidaters kompetenser så att de trivs och blomstrar!

Anmäl dig

Om utbildningen

Datum: Ges på förfrågan

Plats: Online

Förkunskaper: Kräver tidigare certifiering i TQ Personlighet eller motsvarande

Kostnad: Anpassad

Boka demo

Vi erbjuder en rad fantastiska tjänster och lösningar som kan skräddarsys efter dina specifika behov. Boka en demo med oss idag och låt oss visa dig hur vi kan hjälpa dig.

Boka demo

Boka en kostnadsfri och förutsättningslös demo och upptäck hur vi kan anpassa våra lösningar för att möta just dina behov och förbättra din verksamhet.