✨ TQ Nordic expanderar genom förvärv av PharusTech AB!

Att rekrytera och coacha ledare

Om utbildningen

Datum: 19 mars

Tid: 09:00-12:00

Plats: Online

Förkunskaper: Kräver tidigare certifiering i TQ Personlighet eller motsvarande

Kostnad: 3 500 SEK

Denna fördjupningsutbildning som riktar sig er som arbetar med till exempel Executive Search och även de som vill använda Ledarrapporten ur ett utvecklande syfte med befintliga medarbetare.

Under denna utbildning kommer vi att utforska och fördjupa förståelsen för hur man kan använda Ledarrapporten som ett kraftfullt verktyg i sin coachande praxis. Vi kommer att gå igenom grunderna i Ledarrapporten och diskutera hur den kan användas som en värdefull resurs för att analysera och tolka individens personlighet och potential. 

Genom praktiska exempel och interaktiva diskussioner kommer du att få verktyg och tekniker för att stödja dina klienter i deras karriärutveckling och coachande processer.

Under utbildningen kommer vi även att utforska hur Urspårningsrapporten kan vara ett värdefullt verktyg för att identifiera och hantera potentiella utmaningar inom ledarskapet. Vi kommer att diskutera hur man kan använda Urspårningsrapporten för att förutse och förebygga ledarskapsrelaterade problem. Genom att analysera och tolka urspårningsrapporten kommer du att kunna identifiera riskfaktorer och varningssignaler för att förebygga och hantera eventuella problem inom ledarskapet. 

Efter avslutad utbildning kommer du att ha verktygen och kunskapen för att bli en framgångsrik coach och stödjande partner för dina klienter.

Vi ser fram emot att träffa dig och dela med oss av vår expertis inom assessments med hjälp av Ledarrapporten och Urspårningsrapporten, och coachning och utvecklingsinsatser med hjälp av Ledarrapporten.

Anmäl dig

Om utbildningen

Datum: 19 mars

Tid: 09:00-12:00

Plats: Online

Förkunskaper: Kräver tidigare certifiering i TQ Personlighet eller motsvarande

Kostnad: 3 500 SEK

Boka demo

Vi erbjuder en rad fantastiska tjänster och lösningar som kan skräddarsys efter dina specifika behov. Boka en demo med oss idag och låt oss visa dig hur vi kan hjälpa dig.

Boka demo

Boka en kostnadsfri och förutsättningslös demo och upptäck hur vi kan anpassa våra lösningar för att möta just dina behov och förbättra din verksamhet.

Testa vår AI-kollega kostnadsfritt

Säg hej till Theo - Din AI-kollega specialiserad på Talent Management. Just nu kan du testa honom helt kostnadsfritt. Varsågod!