💻 Webinar-alert! Så balanserar du framgång och välmående – Experternas bästa tips!

Återkoppling och intervjuteknik

Om utbildningen

Datum: 19 september

Tid: 09:00- 11:00

Plats: Online

Förkunskaper: Kräver tidigare certifiering i TQ

Kostnad: Gratis

Denna utbildning syftar till att hjälpa deltagarna att förstå hur viktig effektiv återkoppling är i rekryteringsprocessen. Den ger också verktyg och riktlinjer för att ge konstruktiv och positiv återkoppling till både kandidater och rekryterande chefer gällande testresultat. Målet är att skapa en professionell och positiv rekryteringsupplevelse för alla parter involverade.

Utbildningens agenda:

Denna interaktiva utbildning är utformad för att ge deltagarna de verktyg och kunskaper som behövs för att ge återkoppling under rekryteringsprocessen. Genom att fokusera på att skapa en positiv och professionell rekryteringsupplevelse hjälper utbildningen deltagarna att bygga starka relationer med både kandidater och rekryterande chefer.

Anmäl dig

Om utbildningen

Datum: 19 september

Tid: 09:00- 11:00

Plats: Online

Förkunskaper: Kräver tidigare certifiering i TQ

Kostnad: Gratis

Boka demo

Vi erbjuder en rad fantastiska tjänster och lösningar som kan skräddarsys efter dina specifika behov. Boka en demo med oss idag och låt oss visa dig hur vi kan hjälpa dig.

Boka demo

Boka en kostnadsfri och förutsättningslös demo och upptäck hur vi kan anpassa våra lösningar för att möta just dina behov och förbättra din verksamhet.