💻 Webinar-alert! Så balanserar du framgång och välmående – Experternas bästa tips!

TQ Nordic och Pharus Tech går samman

TQ Nordic förvärvar Pharus Tech AB - det är början på en ny era inom digitala talent management-lösningar för bolaget.

Teknik + Psykometri + Talent Management =

Pharus Tech blir nu en central del i TQ Nordics utveckling av nyskapande talent management-verktyg. Genom att kombinera Pharus Techs spetskompetens inom AI och dataanalys med TQ Nordics långa erfarenhet av talent management och assessment, kommer de tillsammans att skapa innovativa verktyg som hjälper företag att identifiera och utveckla sina talanger på bästa möjliga sätt.

Det här är

Pharus Tech är välkända för sin expertis inom AI och dataanalys specifikt riktad mot HR.

Omdefinierar HR med AI och dataanalys.

Matchar talanger och möjligheter med precision.
Förvandlar data till strategiska HR-insikter.

Varför detta är en game-changer

AI-teknologi

Genom förvärvet av Pharus Techs AI-teknologi tar vi talent management till en helt ny nivå. Våra datadrivna lösningar kommer att revolutionera sättet vi attraherar, utvecklar och behåller talanger.

Expertis möter innovation

Genom att kombinera vår djupa förståelse för talent management med Pharus Techs spetskompetens inom AI och dataanalys skapar vi en oslagbar kombination av expertis och innovation.

Optimerad talangstrategi

Med våra datadrivna lösningar kan våra kunder optimera sin talangstrategi och säkerställa att de har de bästa talangerna på plats för att nå sina företagsmål.

Vad betyder det för dig som kund?

Det betyder att vi har ett ännu större utbud av lösningar för att ta dig till nästa nivå, med AI-driven innovationen och dataanalys i ryggen 🚀

Vår gemensamma framtid

TQ Nordic och Pharus Tech har gått samman för att omdefiniera landskapet för digital talent management i Europa. Detta strategiska förvärv sätter en ny standard för branschen.

“Det här förvärvet är inte bara ett steg i vår tillväxtstrategi, utan också en utvidgning av vår förmåga att erbjuda automatiserade och helt nya kundlösningar”

En solid grund för tillväxt

Genom att bli en del av TQ Nordic, kommer Pharus Tech att spela en central roll i utvecklingen av nästa generations talent management-verktyg.

"Innovation är kärnan i allt vi gör. Att integrera med TQ Nordic öppnar upp nya möjligheter att förbättra och utvidga våra lösningar."

Säg hej! 👋

Vi står inför en spännande framtid och vi vill att du ska vara en del av den. Vare sig du är en nuvarande kund, potentiell kund, eller någon med en passion för innovation inom HR, låt oss tillsammans forma framtiden!

Boka demo

Boka en kostnadsfri och förutsättningslös demo och upptäck hur vi kan anpassa våra lösningar för att möta just dina behov och förbättra din verksamhet.