✨ TQ Nordic expanderar genom förvärv av PharusTech AB!

TQ Nordic laajenee ostamalla Pharus Techin!

Tämä on merkittävä askel meidän kasvun tiellä, kun PharusTech, johtava HR-tech- ja tekoälytoimija, tulee nyt osa TQ Nordic AB:tä. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa:

🤖 AI-teknologia
Pharus Techin hankinnan myötä TQ Nordic astuu talent managementin tulevaisuuteen. Tekoälyteknologian integrointimme muuttaa pelisääntöjä, kun on kyse talenttien houkuttelusta, kehittämisestä ja sitouttamisesta data-pohjaisilla menetelmillä.

🤝 Osaamisen ja innovaation symbioosi
Yhdistämällä syvällinen osaamisemme talent managementista Pharus Techin huippu-osaamiseen tekoäly- ja data-analyysissä luomme lyömättömän yhdistelmän asiantuntemusta ja innovaatioita.

📈 Optimoitu talentti-strategia
Datapohjaisten ratkaisujemme avulla asiakkaamme voivat optimoida talentti-strategiansa ja varmistaa, että heillä on parhaat kyvyt saavuttaakseen liiketoimintatavoitteensa

Edessämme on jännittävä tulevaisuus ja haluamme sinun olevan osa sitä. Olitpa jo asiakas, harkitset sellaiseksi ryhtymistä tai sinulla on intohimoa innovaatioihin HR-alalla, ota yhteyttä – keskustelemme mielellämme 👋

Boka demo

Vi erbjuder en rad fantastiska tjänster och lösningar som kan skräddarsys efter dina specifika behov. Boka en demo med oss idag och låt oss visa dig hur vi kan hjälpa dig.

Boka demo

Boka en kostnadsfri och förutsättningslös demo och upptäck hur vi kan anpassa våra lösningar för att möta just dina behov och förbättra din verksamhet.

Testa vår AI-kollega kostnadsfritt

Säg hej till Theo - Din AI-kollega specialiserad på Talent Management. Just nu kan du testa honom helt kostnadsfritt. Varsågod!