✨ TQ Nordic expanderar genom förvärv av PharusTech AB!

TQ introducerar tillgänglighetsverktyget Recite Me

Vi är glada att kunna meddela att vi nu erbjuder tillgänglighetsverktyget Recite Me till våra kunder. Genom att integrera Recite Me i vår användarplattform Sova Assessment så tar vi ett stort steg mot att skapa en förbättrad och mer inkluderande kandidatupplevelse.

Recite Me förbättrar användarupplevelsen genom att erbjuda anpassade funktioner så som lättläst text, språköversättning med mera för att underlätta användning för personer med olika behov och preferenser. Det gör därmed testupplevelsen mer inkluderande och anpassad till olika behov.

Varför Recite Me?

Recite Mes kärnbudskap är att tillgänglighet + användbarhet = inkludering. Deras teknik och stödtjänster överbryggar klyftan mellan tillgänglighet och användbarhet och skapar en mer inkluderande användarupplevelse.

En inkluderande kandidatupplevelse är avgörande för att stötta alla som stöter på hinder när de försöker läsa och förstå innehåll digitalt, av olika anledningar.

Hur fungerar Recite Me?

Verktygsfältet Recite Me innehåller anpassningsbara stilalternativ, inklusive textökning/minska, teckensnitt och bakgrundsfärg för att hjälpa kandidater med synnedsättning eller dyslexi. Läshjälpmedel inkluderar linjaler och marginaler.

Vi på TQ strävar alltid efter att göra våra tjänster ännu bättre och mer inkluderande för att nå en bredare kandidatbas. Vill du veta mer om Recite Me och hur ni kan använda det för att ge mervärde till kunder? Kontakta info@talentq.se så berättar vi mer.

Boka demo

Vi erbjuder en rad fantastiska tjänster och lösningar som kan skräddarsys efter dina specifika behov. Boka en demo med oss idag och låt oss visa dig hur vi kan hjälpa dig.

Boka demo

Boka en kostnadsfri och förutsättningslös demo och upptäck hur vi kan anpassa våra lösningar för att möta just dina behov och förbättra din verksamhet.

Testa vår AI-kollega kostnadsfritt

Säg hej till Theo - Din AI-kollega specialiserad på Talent Management. Just nu kan du testa honom helt kostnadsfritt. Varsågod!