💻 Webinar-alert! Så balanserar du framgång och välmående – Experternas bästa tips!

Teknik och innovation

Utforska vårt breda utbud av tekniska lösningar och innovationstjänster. Vår expertis inom teknik och innovation driver framgång och tillväxt

Vi erbjuder följande teknik:

TQ Digital AI kollega: Theo

Theo är en AI kollega, en pålitlig resurs när det gäller allt som rör TQ Nordic och dess verktyg. Theo är utrustad med djupgående kunskaper om TQs olika tester, inklusive TQ Personlighet, TQ Motivation och TQ Färdighet. Theo kan ge dig utförliga svar om karaktärsdragen, kompetenser, skalor, och även ge råd och rekommendationer baserat på TQs beprövade metoder och modeller.

Skapa din egen AI kollega

Skapa din egen AI kollega och ta ditt företag till nästa nivå av produktivitet och framgång. Kontakta oss idag för att utforska möjligheterna och få vägledning i att bygga din egen anpassade AI-lösning.

Med din AI-kollega kan du automatisera uppgifter, underlätta beslutsfattande och förbättra effektiviteten i din organisation. Den är alltid redo att arbeta för dig och kan ge dig konkreta och användbara insikter baserat på data och analys.

Talent Management Analytics

Ett motivationstest kartlägger vad som motiverar en individ och är ett kraftfullt verktyg för att arbeta med exempelvis utveckling av personer och grupper, coachning, samt kultur- och värderingsarbete.

Medan personlighetstest kartlägger hur en individ beter sig i olika situationer, visar motivationstestet varför samt vilka värderingar och drivkrafter som ligger bakom. Testet ger dig konkreta actions för hur du kan arbeta med engagemang och skapa motivation utifrån individens tydligaste motivatorer, trigger points.

Skräddarsydda lösningar

Vi kan hjälpa dig att implementera och integrera lösningar som automatiserar rekryteringsprocesser, analyserar och bedömer kandidater med hjälp av avancerade algoritmer, och utvecklar personalens färdigheter och kompetenser med hjälp av AI-baserad inlärning.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi erbjuder en rad fantastiska tjänster och lösningar som kan skräddarsys efter dina specifika behov. Boka en demo med oss idag och låt oss visa dig hur vi kan hjälpa dig.

Boka demo

Boka en kostnadsfri och förutsättningslös demo och upptäck hur vi kan anpassa våra lösningar för att möta just dina behov och förbättra din verksamhet.

Boka demo

Boka en kostnadsfri och förutsättningslös demo och upptäck hur vi kan anpassa våra lösningar för att möta just dina behov och förbättra din verksamhet.