✨ TQ Nordic expanderar genom förvärv av PharusTech AB!

Avoimet koulutukset

Sertifiointi- ja muut TQ:n työkalujen optimaaliseen hyödyntämiseen liittyvät koulutuksemme voidaan toteuttaa avoimina tilaisuuksina osallistujille eri organisaatioista, kysynnän mukaan. Minimi ryhmäkoko on 5 henkilöä. Tiedustelut ja ilmoittautuminen: info@tqnordic.fi

TQ persoonallisuusarviointi ja kognitiiviset kyvyt

TQ Persoonallisuustesti antaa laajan ja helposti ymmärrettävän tieteellisen läpivalaisun ehdokkaan persoonasta työelämän näkökulmasta. TQ Persoonallisuustesti antaa ison joukon raportteja, jotka saat käyttöösi välittömästi testin tekemisen jälkeen. Erilliset raportit keskittyvät tärkeimpiin kompetenssialueisiin, kuten tiimityöskentelyyn, johtamiseen ja myyntiin.

TQ Kykytestit on kolmiosainen kognitiivinen kykytesti, joka mittaa sanallista, numeerista ja loogista päättelykykyä ja jota voidaan käyttää kaikissa tehtävissä jokaisella organisaatiotasolla. Vaikeustasoa ei säädetä etukäteen henkilön koulutuksen tai taustan mukaan, vaan se mukautuu reaaliajassa henkilön vastausten perusteella.

Käyttöalueet

Talent Managementin kaikki HR-prosessit talenttien houkuttelemisesta aina offboardiin.

TQ Motivaatiotekijät

TQ Motivaatiotesti on motivaatiotekijöitä kartoittava arviointi, joka keskittyy yksilön arvoihin ja liikkeelle paneviin voimiin työpaikalla. Tarkoituksena on mitata ja kartoittaa niitä tekijöitä, jotka innostavat ja energisoivat henkilöitä heidän päivittäisessä työssään. TQ Motivaatiotesti auttaa sinua luomaan positiivisen kulttuurin organisaatioosi!

Käyttöalueet

TQ 360 Arviointi

TQ 360 on moderni online-työkalu 360-arviointeihin. Siinä kohdehenkilön esimies (tai esimiehet), alaiset ja kollegat arvioivat henkilön työssä suoriutumista samoilla mittareilla, joilla henkilö suorittaa itsearvioinnin. Eri perspektiivit yhdistävä TQ 360 antaa perusteellisen käsityksen kohdehenkilöstä.

Käyttöalueet

Itsetuntemus

Tavoitteena on vankka itsetuntemuksen perusta, jossa huomioidaan osa-alueita, jotka vaativat aktiivista työstämistä edelleen kehittyäkseen sekä vahvuuksia ja henkilökohtaista potentiaalia johtamisroolissa.

Keskittyy siihen, miten sinut nähdään ja miten vaikutat ympäristöösi, miten reagoit paineen alla tai vastoinkäymisiin, mahdollisiin urarajoituksiin ja riskikäyttäytymiseen sekä avaintekijöihin, jotka lisäävät motivaatiota työssä.

Käyttöalueet

Itsetuntemus antaa oivaltavan perustan esihenkilöiden ja työntekijöiden kehittymiselle ja coachingiin. Se voidaan sisällyttää osaksi johtamisohjelmaa tai toteuttaa yksittäisinä tai sarjaistuntoina.

TQ Screening työkalu

TQ Screening koostuu kompetenssipohjaisesta persoonallisuustestistä ja kevennetyistä kykytesteistä (numeerinen, verbaalinen ja tarkkuus).

Käyttöalueet

Volyymirekrytoinnit

Vi erbjuder även kundanpassade utbildningar

Vi strävar alltid efter att möta våra kunders unika behov och utmaningar. Därför erbjuder vi kundanpassade utbildningar som skräddarsys för att passa just era specifika förutsättningar och mål.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste branschnyheterna och exklusiva erbjudanden direkt till din inkorg!

Boka demo

Boka en kostnadsfri och förutsättningslös demo och upptäck hur vi kan anpassa våra lösningar för att möta just dina behov och förbättra din verksamhet.

Testa vår AI-kollega kostnadsfritt

Säg hej till Theo - Din AI-kollega specialiserad på Talent Management. Just nu kan du testa honom helt kostnadsfritt. Varsågod!