💻 Webinar-alert! Så balanserar du framgång och välmående – Experternas bästa tips!

Nytt samarbete med Hubert

Vi på TQ Nordic är glada att kunna tillkännage vårt senaste samarbete med Hubert, en ledande aktör inom AI-driven rekryteringsteknologi.

Detta partnerskap markerar ett viktigt steg i vår strävan att erbjuda våra kunder de mest innovativa och effektiva lösningarna på marknaden.
Hubert har tagit den traditionella strukturerade intervjun, en beprövad metod för kandidatscreening, och förbättrat den med hjälp av avancerad AI-teknologi. Traditionellt har dessa intervjuer varit tidskrävande och logistiskt utmanande att genomföra, men Hubert eliminerar dessa nackdelar genom att använda AI och NLP (Natural Language Processing) för att skapa intuitiva, rollbaserade intervjuer i chattformat. Detta gör det möjligt att skala upp rekryteringsinsatserna utan att kandidaterna känner sig som bara ett nummer i mängden.
Genom samarbetet med Hubert kan vi på TQ Nordic nu erbjuda en ännu smidigare och effektivare rekryteringsprocess. Våra kunder kommer att kunna dra nytta av följande fördelar:
Vi ser fram emot att fortsätta leverera marknadsledande lösningar och hjälpa er att nå era rekryteringsmål på ett mer effektivt sätt. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vårt partnerskap med Hubert kan gynna din organisation.

Vad innebär detta för din organisation?

Med denna nya AI-lösning kan din organisation framtidssäkra sin rekryteringsprocess och säkerställa att ni alltid har tillgång till de bästa talangerna på marknaden. TQ Nordic och Hubert kombinerar forskningsbaserade psykometriska tester med avancerad AI-teknologi för att skapa en rekryteringsprocess som är både effektiv och mänsklig.

Boka demo

Vi erbjuder en rad fantastiska tjänster och lösningar som kan skräddarsys efter dina specifika behov. Boka en demo med oss idag och låt oss visa dig hur vi kan hjälpa dig.

Boka demo

Boka en kostnadsfri och förutsättningslös demo och upptäck hur vi kan anpassa våra lösningar för att möta just dina behov och förbättra din verksamhet.