💻 Webinar-alert! Hur psykologiska tester formade en OS-Guldmedaljörs framgång

Lansering av Theo 2.0 – här är uppdateringarna

Vi är stolta över att meddela lanseringen av Theo 2.0, den senaste uppdateringen av vår AI-kollega Theo, som bland annat inkluderar PDF-uppladdning och användarinställningar.

PDF Uppladdning och Interaktion

Theo 2.0 introducerar en ny funktion – förmågan att interagera med PDF-dokument. Theo har nu två olika lägen; en för generell chatt och en för PDF-chatt. Användare kan nu ladda upp PDF-filer direkt till chatten för analyser, sammanfattningar och rekommendationer.

Theo är just nu särskilt tränad i att tolka Full Trait Profiles, Team Profiles och Leadership Profiles, men har också förmågan att förstå och interagera med andra rapporter och PDF filer.

Notera att Theo kan tolka textbaserat innehåll men inte bilder inom PDF-dokumenten.

Enklare Uppgraderingsprocess

Alla Free trial användare kan uppgradera till Premium genom ett klick direkt i gränssnittet. 

Anpassade Användarinställningar

En ny användarruta har lagts till där användare kan se och redigera sin profilinformation, inklusive namn, e-post och kontotyp (Premium, Free Trial). Det går även att välja språkinställningar (svenska, finska, engelska). Logga ut knappen har flyttats och ligger nu under profilinformationen.  

Förfinade UI Uppdateringar

Med en helt ny design som återspeglar TQs grafiska profil, ger Theo 2.0 en förbättrad visuell upplevelse. Uppdateringar inkluderar tydligare navigeringsknappar och en förenklad layout som gör användargränssnittet mer intuitivt och lättanvänt.

Vi uppmanar alla användare att logga in på sina Theo-konton för att uppleva dessa nya funktioner. Din feedback är ovärderlig för oss, eftersom den hjälper oss att fortsätta att förbättra och utveckla Theo i linje med våra användares behov och förväntningar.

Boka demo

Vi erbjuder en rad fantastiska tjänster och lösningar som kan skräddarsys efter dina specifika behov. Boka en demo med oss idag och låt oss visa dig hur vi kan hjälpa dig.

Boka demo

Boka en kostnadsfri och förutsättningslös demo och upptäck hur vi kan anpassa våra lösningar för att möta just dina behov och förbättra din verksamhet.

Hur psykologiska tester formade en OS-Guldmedaljörs framgång 🥇

Webinar med OS-guldmedaljören Sara Hector och hennes coach, samt TQ Nordics VD, Carl Magnus Helin.