💻 Webinar-alert! Så balanserar du framgång och välmående – Experternas bästa tips!

Konsulttjänster

På TQ Nordic erbjuder vi skräddarsydda konsulttjänster som hjälper företag och organisationer att optimera sina resultat och nå sina mål.

Vi erbjuder följande konsulttjänster

Second Opinion

Det kan vara utmanade och tidskrävande att på djupet sätta sig in i och förstå en individs motivationsfaktorer, personliga egenskaper och kognitiva kapacitet.

Vi är experter på personbedömning och anlitas ofta av såväl rutinerade rekryterare som företagsledare.

Second Opinion bidrar till en trygg och kvalitetssäkrad process för såväl kandidat som rekryterande organisation!

Team- eller grupputveckling

Vad är det som gör att vissa team eller grupper lyckas bättre än andra? Hur kan just ditt team blir mer effektfullt och utvecklas när det gäller att nå era mål och skapa lönsamhet, men också i att hitta arbetsglädje, trivsel och inspiration hos varandra?

Vi har flera lösningar byggda i moduler för att kunna arbeta med alla typer av team och behov. Allt från nya grupper och konstellationer, till att skapa bättre förutsättningar för högpresterande team med fokus på mål och förväntningar.

Self Awareness

Självmedvetna ledare är mer lyhörda och har lättare att anpassa sitt ledarskap för att direkt påverka framgången för sina team och organisationen de verkar inom.

Arbete med 360 feedback och Self Awareness ger ledare en gedigen bas av självmedvetenhet och möjlighet att rikta uppmärksamhet mot de områden som kräver aktivt arbete för vidareutveckling av sig själva och sitt ledarskap. Självklart så är detta lika användbart för medarbetare som inte har en ledarroll idag, men ändå vill identifiera och utforska olika perspektiv på sin utveckling.

Coachning

Ofta vet individer vad de vill eller behöver förändra, men har ibland svårt att lyckas själva. Vi arbetar därför med att hitta den rätta drivkraften för att stärka motivationen inifrån. Coachning kan hjälpa medarbetare och ledare till egen reflektion och att själva komma fram till lösningar, beslut samt utveckling i önskad riktning.

Våra tester ger dig en fördjupad bild av individens styrkor, utmaningar och drivkrafter – en värdefull grund inför coachande samtal.

Vi hjälper dig gärna med coachning som fristående sessioner eller som del av ledarskapsprogram och förändringsarbeten – alternativt utbildar vi personer på ditt företag så att kompetensen finns internt!

Ledningsgruppsutveckling

Ledningsgrupps-
utveckling

Många ledningsgrupper upplever att det är lätt att fastna i det operativa där strategiska punkter prioriteras bort eller att vissa punkter kvarstår olösta möte efter möte. Är ledningsgruppen alltid ens ett team?

Ofta kan det vara svårt att helt släppa sin operativa roll och fullt ut agera utifrån hela företagets intresse med fokus på vision, mål och strategisk riktning.

Vi har gedigen erfarenhet av att arbeta med ledningsgrupper och optimera varje unik konstellation mot bolagets strategiska mål.

Succession

Att mista en ledare eller medarbetare i en nyckelroll kan skapa en mycket sårbar situation för en organisations utveckling och framgång.

En successionsplan där de mest kritiska rollerna har en planerad efterträdare skapar trygghet och beredskap för både organisationen och berörda medarbetare.

Med grund i våra tester kan vi identifiera och utveckla rätt efterträdare objektivt och effektivt. Vi kan även bidra i det förberedande arbetet kopplat till successionsplanen, att identifiera rätt framgångsfaktorer – kompetenser, motivationsfaktorer och kapaciteter.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi erbjuder en rad fantastiska tjänster och lösningar som kan skräddarsys efter dina specifika behov. Boka ett möte med oss idag och låt oss visa dig hur vi kan hjälpa dig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste branschnyheterna och exklusiva erbjudanden direkt till din inkorg!

Boka möte

Boka ett förutsättningslöst möte med oss för att prata om hur våra konsulter kan hjälpa er verksamhet!

Boka demo

Boka en kostnadsfri och förutsättningslös demo och upptäck hur vi kan anpassa våra lösningar för att möta just dina behov och förbättra din verksamhet.