💻 Webinar-alert! Så balanserar du framgång och välmående – Experternas bästa tips!

Introduktion av Theo: Din AI-kollega inom Talent Management

TQ Nordic är stolta över att presentera en nyhet som ska underlätta din arbetsdag. Tillsammans med OpenAI och TQ:s samlade kunskap är Theo designad för att ge pålitlig support inom hela Talent Management. Theo är din nya AI-kollega.

Theo är en AI-baserad chatt som hämtar information från TQ:s samlade kompetens inom psykometri och assessments samt kompletterar med data från OpenAI. Kunskapen är resultatet av kontinuerlig inlärning, kombinerat med utbildning och erfarenhet inom psykometri, Theo hålls ständigt uppdaterad med den senaste forskningen och vetenskapen.

Theo Quantum

Digital AI-kollega

I egenskap av TQ Nordics produktextpert ger Theo förslag på olika tillämpningsområden inom Talent Management. Theo engagerar sig i dina arbetsuppgifter, presenterar lösningar och bollar idéer. Har du många punkter på din to-do-list kan du med Theos hjälp beta av minst en tredjedel direkt. Funderar du över val av kompetenser eller upplägg av kravprofil för kommande rekryteringar? Resonera kring detta med Theo. Är det dags att lägga fram förslag till en workshop? Låt Theo hjälpa dig framåt med idéerna. Dessutom är Theo en nattuggla som inte bara är tillgänglig dygnet runt utan tröttnar aldrig heller på dina frågor.

Kom ihåg att Theo är en digital kollega vars syfte är att underlätta och stödja. Theo kan ge professionella råd och rekommendationer, men kan inte ersätta mänsklig bedömning och erfarenhet.

Theo är utformad med GDPR-säkerhet i åtanke, vilket innebär att behandling och hantering av känslig information sker på ett tryggt och lagligt sätt. Theo värnar om din data och är din pålitliga partner i att säkerställa efterlevnad av gällande dataskyddsregler.

Prova Theo kostnadsfritt!

Utforska Theos förmågor under en gratis provperiod – visa de utmaningar du står inför och se hur Theo kan hjälpa dig att lösa dem.

Få bland annat hjälp med att:

  • Göra skalkopplingar och att dra slutsatser
  • Ta fram intervjufrågor
  • Förstå korrelationer
  • Utforma målgruppsanpassad text
  • Tolka rapporter och testresultat

Teamet bakom Theo

Björn Elowson (Leg. psykolog)

Innovation & psykometri

Frida McIntosh Lannerström

Innovation & utveckling

Björn och Frida delar med sig: Theos roll i företaget

Vad fick er att skapa Theo?

Vi hade för mycket att göra på jobbet, därför skapade vi en intern AI-kollega baserad på all data vi har om oss, som vi sedan kombinerade med ChatGPT och sedan tränade lite till. Det har fungerat över förväntan, och det ledde till att vi nu öppnar upp Theo för alla kunder. Theo är den hjälpen som vi själva skulle velat ha, men baserat på teknik som först nu har blivit tillgänglig.

När insåg du att ni var på rätt spår?

Vi har jobbat med HR-tech och tester i mer än ett decennium. Vi har sålt tester som en besvarar med papper och penna och en karbonkopia som visar resultat. Vi har utvecklat screeningtester och gjort mängder med second opinions.

Björn har också ett konto på Netflix och (precis som alla andra) lyssnar Björn på musik på Spotify och handlar ibland kläder på Sellpy. Vi är extremt omhändertagna som konsumenter med riktigt bra tech. Däremot har vår bransch inom personlighet och karriär inte haft möjligheten att använda riktigt bra teknologi som vi som konsumenter annars är vana vid. Vi har superbra forskning (forskning som var minst lika bra när vi sålde tester på papper och penna), och vi har toppenbra best practice, men inom HR-tech har vår bransch inte fått använda den tekniken som vi alla är vana vid. Tills nu, nu är vi i ett paradigmskifte där mjukvara för B2B är näst intill lika bra som mjukvara för B2C, tillsammans med över hundra års forskning inom testning – ja, då har vi ett vinnande koncept. Vi insåg att vi var på rätt spår när våra att-göra-listor krympte markant tack vare Theo.

Vad kan vi förvänta oss av Theo framöver?

Fler nya funktioner, som att kunna ladda upp testresultat och få en sammanfattning för second opinion. Theo kommer kunna användas andra kanaler t.ex. Slack och Teams. På sikt kommer man också få tillgång till så kallad macro-data där Theo kan ge insikt om vad företag behöver göra för att utvecklas givet all data som Theo har tillgång till. Detta tillsammans med förslag på konkreta åtgärder som bolag kan göra för att utvecklas, oavsett om det handlar om att förbättra sin onboarding av nya medarbetare till utveckling av befintliga medarbetare eller förbättrade incitamentsmodeller – datan finns där ute, och vi kommer att översätta den till konkreta råd – allt genom Theo. Utöver det så kan vi inom kort förvänta oss att Theo hjälper oss med julrim, det kommer en christmas-edition.

Nyfiken på AI i arbetet?

Inom kort bjuder vi in till ett spännande webinarium där Björn Elowson (Leg. psykolog) delar med sig av sina insikter om AI på arbetsplatsen, hur det kan integreras med talent management och mycket mer. Håll ögonen öppna för inbjudan – det blir en kunskapsrik stund ni inte vill missa!

Boka demo

Vi erbjuder en rad fantastiska tjänster och lösningar som kan skräddarsys efter dina specifika behov. Boka en demo med oss idag och låt oss visa dig hur vi kan hjälpa dig.

Boka demo

Boka en kostnadsfri och förutsättningslös demo och upptäck hur vi kan anpassa våra lösningar för att möta just dina behov och förbättra din verksamhet.