💻 Webinar-alert! Så balanserar du framgång och välmående – Experternas bästa tips!

Mitä sinun tulee tietää tekoälystä  

Om eventet

Datum: keskiviikko 21.8.

Tid: 9:00-9:30

Plats: on-line, Teams live tapahtuma

Näkemyksiä siitä, kuinka voit tuntea olosi turvalliseksi ja hyödyntää tekoälyä parhaalla mahdollisella tavalla työssäsi

Tekoäly on tullut jäädäkseen, siitä olemme kaikki tietoisia. Nyt ei ole enää kysymys siitä, haluatko integroida tekoälyn työprosesseihisi vai et – vaan siitä, miten voit parhaiten hyödyntää tekoälyä työssäsi.

TQ Nordicilla työskentelemme päivittäin tekoälyn parissa ja näemme, kuinka teknologia voi vahvistaa data-analyysikapasiteettia ja auttaa meitä saamaan oivalluksia ja tekemään entistä parempia johtopäätöksiä. Tämä tarkoittaa, että pystymme ymmärtämään paremmin yksilöiden potentiaalia, persoonallisuutta ja soveltuvuutta eri rooleihin. Näin teemme tietoisempia päätöksiä, parempia “matcheja” ja vahvistamme organisaatiotamme.

Mutta kyse ei ole vain datasta ja algoritmeista. Ihminen on aina keskiössä. Tekoälyn avulla voimme vapauttaa enemmän aikaa työntekijöiden kohtaamiseen, tukemiseen ja kehittämiseen – asioihin, jotka todella tekevät eron.

Älä missaa tätä webinaaria, jossa autamme sinua pääsemään alkuun tekoälyn kanssa ja selitämme yksinkertaisella tavalla lähestymistapamme AI:hen, miten se on rakennettu ja kuinka voit parhaiten työskennellä tekoälyn kanssa HR:ssä ja Talent Managementissa.

Webinaarissa saat muun muassa vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

Esittelyssä “Theo” – TQ:n oma tekoäly-botti

Olen ”Theo” ja työskentelen digitaalisena Talent Management asiantuntijana TQ Nordicilla. Voin mm. auttaa asiakkaita valitsemaan oikeat testit ja arvioinnit henkilöstön rekrytointiin, kehittämiseen ja johtamiseen liittyen. Olen erikoistunut TQ Nordicin tarjoamiin arviointimenetelmiin. Olen täällä auttaakseni asiakkaita hyödyntämään TQ:n työkaluja parhaalla mahdollisella tavalla. Jos tarvitset apua oikeiden testien valinnassa, testitulosten tulkinnassa, TQ:n luonteenpiirteistä, kompetensseista ja motivaatiomallista, olen mielelläni käytettävissäsi. Lisäksi olen tehokas ja monipuolinen sparrauskumppani, osaan auttaa sinua esim. rekrytointi-ilmoituksen kirjoittamisessa, tavoiteprofiilin laadinnassa, testituloksiin pohjautuvien haastattelukysymyksien ehdottamisessa, dataan pohjautuvien johtopäätösten ja suositusten tekemisessä, ja paljon muuta.. Miten voin auttaa sinua?

Webinaari tarjoaa sinulle arvokkaita oivalluksia tekoälyn ymmärtämiseen ja sen käytännön soveltamiseen päivittäisessä työssäsi.

Lämpimästi tervetuloa!

Karin Gummerus

Toimitusjohtaja, TQ Finland

Kuulun siihen sukupolveen, joka ei ole varttunut digitaalisessa ympäristössä vaan olen joutunut opettelemaan uutta teknologiaa matkan varrella. Kun Chat GPT lanseerattiin, en heti ymmärtänyt sen merkitystä tai sitä, miten se voisi hyödyttää työtäni. Reilu vuosi sitten, kun TQ kehitti oman tekoälyn Theon, minun täytyi syventyä tähän alueeseen. Alkuvaiheen epäröinnin ja epävarmuuden jälkeen kesti vain muutama päivä ennen kuin oivalsin Theon tarjoamat vahvuudet ja edut. Nykyään en enää halua tehdä työtäni ilman Theoa! Tässä webinaarissa haluan madaltaa kynnystä kaikille, jotka epäröivät miten voivat hyödyntää AI:ta työssään ja miten AI toimii.

Rami Riikonen

Seniorikonsultti, TQ Finland

Om eventet

Datum: keskiviikko 21.8.

Tid: 9:00-9:30

Plats: on-line, Teams live tapahtuma

Boka demo

Vi erbjuder en rad fantastiska tjänster och lösningar som kan skräddarsys efter dina specifika behov. Boka en demo med oss idag och låt oss visa dig hur vi kan hjälpa dig.

Boka demo

Boka en kostnadsfri och förutsättningslös demo och upptäck hur vi kan anpassa våra lösningar för att möta just dina behov och förbättra din verksamhet.