💻 Webinar-alert! Så balanserar du framgång och välmående – Experternas bästa tips!

Inspirerande webinar om AI inom Talent Management

Om eventet

Datum: On demand
Du får en inspelning direkt i inkorgen!

Plats: Online (Teams)

Detta webbseminarium är relevant och spännande för alla som är intresserade av de senaste trenderna inom HR och teknik. Under sessionen kommer vi att diskutera:

AI och psykometri – En revolutionerande duo.
Genom att utforska AI:s roll inom psykometri kommer vi att fördjupa oss i hur artificiell intelligens revolutionerar bedömningen av individuella egenskaper. Vad säger AI egentligen om människor som lyssnar på Bon Jovi och U2?

Lärdomar från B2C-tjänster som Netflix – Hur kan vi tillämpa dessa insikter för att fatta bättre beslut inom Talent Management?
Vi kommer att analysera framgångsrika B2C-tjänster som Netflix och utforska hur dessa insikter kan tillämpas i praktiken för att förbättra beslutsfattandet inom Talent Management. Vi kommer att utforska tekniken bakom vardagliga appar som Netflix och Spotify och undersöka hur dessa principer kan integreras för att optimera talanghantering.

En inblick i framtiden: Vad kan vi förvänta oss av AI och psykometri?
Vi ser in i framtiden för att förstå vilken utveckling inom AI och psykometri vi kan förvänta oss. Vi frågar oss själva, “Hur kommer Talent Management se ut 2030?” och försöka skapa en vision för framtiden.

Din data och GDPR
Vi förstår vikten av att skydda din information. Vår AI-kollega Theo har utvecklats med GDPR-säkerhet i åtanke för att säkerställa att all behandling och hantering av din känsliga information sker på ett säkert sätt.

Detta webbseminarium är mer än bara en presentation – det är en möjlighet att omdefiniera hur du närmar dig talanghantering i din organisation. Anmäl dig till vårt event och upptäck hur du kan omforma talanghantering med hjälp av Theo!

Välkommen!

Björn Elowson

Innovation och Psykometri

Anmäl dig

Om eventet

Datum: On demand
Du får en inspelning direkt i inkorgen!

Plats: Online (Teams)

Boka demo

Vi erbjuder en rad fantastiska tjänster och lösningar som kan skräddarsys efter dina specifika behov. Boka en demo med oss idag och låt oss visa dig hur vi kan hjälpa dig.

Boka demo

Boka en kostnadsfri och förutsättningslös demo och upptäck hur vi kan anpassa våra lösningar för att möta just dina behov och förbättra din verksamhet.