💻 Webinar-alert! Så balanserar du framgång och välmående – Experternas bästa tips!

Hur psykologiska tester formade en OS-Guldmedaljörs framgång

Om eventet

Datum: On demand
Du får en inspelning direkt i inkorgen!

Plats: Online

Sommarpresent (Ord. pris 495 kr)

En exklusiv inblick i hur psykologiska tester driver toppresultat inom både sport och näringsliv.

Missa inte detta spännande webinar där OS-guldmedaljören Sara Hector tillsammans med hennes coach och TQ Nordics VD, Carl-Magnus Helin, utforskar de psykologiska strategierna bakom elitprestationer.

Lär dig hur psykologiska tester har varit en del i Saras framgångsrika skidkarriär samt hur dessa metoder kan tillämpas i ditt professionella liv för att främja både personlig och organisatorisk utveckling.

Vi kommer bland annat prata om...

Hur deras relation började, självinsikter som gav styrka och en riktning i mentalt arbete. Samt hur självförtroende byggdes upp.
Hur TQ:s produkter gav Carl-Magnus en insikt i hur han mer effektivt kunde stötta Sara mentalt. I deras allra första möte så berättade Carl-Magnus vilka utmaningar han kunde se med den profil Sara hade och dessa var någonting som Sara kände igen sig i till den grad att hon blev alldeles förvånad, hur precist han kunde förstå utan att ens ha pratat med henne! Det gav en mycket bra bas att utvecklas ifrån då samtalen direkt landade i ärliga, utvecklande diskussioner.
Diskussion kring hur Saras psykologiska testresultat har förändrats, särskilt inom områden som uthållighet och självdisciplin.
Det finns många delar som kan motivera, detta test är naturligtvis inte idrottsspecifikt men det kan ge insikter som kanske annars inte någonsin diskuteras och naturligtvis är det bra för tränare diskutera kring motivation då det med stor sannolikhet förbättrar träningsresultat.
Vikten av att förstå och stötta personal, atleter genom livets upp- och nedgångar.

Webinaret ger dig verktygen att förstå och implementera strategier för mental skärpa och prestandaoptimering, direkt applicerbara i ditt dagliga arbete.

Moderator: Hakim Rudels

Sara Hector

Sara Hector är en av Sveriges främsta alpina skidåkare, med en karriär som inkluderar OS-medaljer och flera toppplaceringar på världscupnivå. Saras framgångar på snön är starkt kopplade till hennes fokus på mental förberedelse och fysisk kondition, där hon aktivt använder psykologiska tester för att skärpa sin prestanda.

Carl Magnus Helin

Carl-Magnus Helin är VD på TQ Nordic och en tränare med specialisering i att maximera prestanda genom psykologiska och fysiska metoder. Med mer än åtta års erfarenhet av att arbeta med elitatleter som Sara Hector, har Carl Magnus expertis i att hantera de höga krav som toppresultat kräver.

Få inspelning

Om eventet

Datum: On demand
Du får en inspelning direkt i inkorgen!

Plats: Online

Boka demo

Vi erbjuder en rad fantastiska tjänster och lösningar som kan skräddarsys efter dina specifika behov. Boka en demo med oss idag och låt oss visa dig hur vi kan hjälpa dig.

Boka demo

Boka en kostnadsfri och förutsättningslös demo och upptäck hur vi kan anpassa våra lösningar för att möta just dina behov och förbättra din verksamhet.